Top 100 Designeri de Interior – partea intai

Acesta este un clasament realizat cu grija al celor pe care revista House and Garden ii considera a fi cei mai buni din Marea Britanie.

Abbie de Bunsen

Entuziasta dar si profesionista, Abbie de Bunsen ofera interioare elegante si rafinate imbracate cu precadere in finisaje de lux, cu izbucniri ocazionale de culori indraznete sau geometrii moderne. “Cred ca un design bun poate stimula, relaxa si incita spiritul”, spune ea. Este de inteles ca Abbie este celebra in randul clientelei internationale constienta de calitate, si foarte priceputa in a combina antichitatile de secol XX cu obiectele de arta. Stie sa se si distreze!

Adam Bray

Interioarele sale unice abunda de culori capricioase, texturi senzuale si antichitati atent selectionate. Dar Adam Bray este, de asemenea, cu picioarele pe pamant, oferind “casa cea mai confortabila posibil, fara a neglija aspectele practice ale vietii”. Clientii se bucura de experienta sa de 25 de ani in domeniul antichitatilor, dar si de o intelegere profunda a materialelor de specialitate, un simt extrem de sensibil al culorilor si de o abordare inteligenta.

Alexander Waterworth

Acesta este un colectiv tanar, vibrant, din Shoreditch care creeaza “spatii calde, cu un sentiment de acasa departe de casa”. Echipa lucreaza la restaurante, hoteluri si locuinte din Marea Britanie, Europa si Statele Unite ale Americii, oferind o abordare creativa si indragind nimic mai mult decat testarea limitelor in proiectare. Croitoria indrazneata si culorile bogate sunt adesea prezente.

Alidad

Un designer aclamat la nivel international care isi revarsa inima si sufletul in interioare personalizate, multi-stratificate si senzuale pentru clientii sai high-end, Alidad produce, de asemenea, camere ce sunt menite sa dureze 20 de ani, o filozofie prezentata in cartea sa “Alidad: The Timeless Home” din 2013. “Cand accept un proiect, incerc sa fac fiecare centimetru din el sa inspire”. Asteptat-va la tesaturi de lux, nuante bogate si modele indraznete, dar si la antichitati pretioase.

Ann Boyd

Fie ca proiecteaza o cabana la tara sau o cladire noua peste mari, se poate observa o trasatura distinctiva, subevaluata, in lucrarile Annei Boyd. Un designer nascut in Scotia cu un gust impecabil, o predilectie pentru culori neutre elegante si o tendinta catre simplitate – un designer care nu neglijeaza detaliul. Filozofia ei? “Instinct natural”.

Beata Heuman

Steaua in devenire Beata Heuman a castigat cateva proiecte interesante de cand a inceput sa lucreze pe cont propriu. Este o perfectionista pasionata, iar schemele ei relaxate, insa luxoase, sunt adesea incarcate cu mobilier si tesaturi la comanda. Ii place sa descopere viziunea clientilor ei: “abordez fiecare proiect cu mintea deschisa, pentru a crea ceva unic. Sper ca este mereu chic si un pic jucaus.”

Ben Pentreath

Exista destula forfota in jurul practicii de arhitectura a lui Ben Pentreath, care este acum completata de o activitate in design de interior. Clientii sunt atrasi de concentrarea sa asupra designului si planificarii traditionale, cat si de interesul sau in sustenabilitate. In ceea ce priveste interioarele, el creeaza “camere care sunt atemporale, dar care sa nu fie blocate intr-un stil istoric”. E ca si cum provincialismul englezesc se intalneste cu tonurile racoroase moderne.

Bentheim

David Bentheim este un designer dinamic, dar grijuliu, a carui activitate este invariabil moderna “cu un twist eclectic”. Ii place sa descrie proiectele sale ca fiind “couture creativ”, insistand asupra faptului ca individualitatea pentru schemele rezidentiale necesita solutii nenumarate si personalizate. De asemenea, el crede cu tarie ca o relatie buna cu clientul ajuta procesul creativ. Concluzia? “Pentru mine, fiecare design trebuie sa fie proaspat”.

Carden Cunietti

Intotdeauna stimulante si proaspete, interioarele Carden Cunietti continua sa bucure clientii pretentiosi cu luxul natural si suprafetele glorios de detaliate. Eleanora Cunietti si Audrey Carden au o reputatie de neegalat cand vine vorba de a transforma spatii de locuit private in “case armonioase ce functioneaza de minune”. Sunt neinfricate cand trebuie sa aleaga o culoare neasteptata, si sclipitoare atunci cand aleg un obiect antic care sa reprezinte.

Caroline Holdaway

Prezenta ei modesta mascheaza o baza de clienti fideli si un talent formidabil in design. Interioarele Caroline Holdaway sunt subtile si extrem de confortabile, iar atunci cand lucreaza la proprietatile unei perioade ea are grija sa restabileasca cu respect ceea ce este original, adaugand armonioase elemente complementare. “Le ofer clientilor mei o locuinta despre care sa spuna ca e a lor”, spune ea.

Caroline Paterson

Un designer increzator, cu un talent in a crea stiluri nenumarate, Caroline Paterson produce un aspect modern proaspat dar si interioare englezesti traditionale cu la fel de multa indemanare. Este un geniu cand vine vorba de consiliere asupra artei, si ii place sa creeze “o casa care poate sa surprinda, dar care sa respecte personalitatea clientilor mei”. Este de asemenea atenta si la program in timpul lucrului.

Caroline Riddell

Echipata cu un gust impecabil si o intelegere sensibila a trasaturilor istorice, Caroline Riddell are reputatia de a se descurca cu succes intr-un castel de secol XIV din Italia cat si intr-un apartament din Kensington. Se pricepe in a proiecta locuinte familiale dinamice, bine unse din punct de vedere functional, care au o indrazneala proaspata in ceea ce priveste culoarea si dimensiunile.

Carter Tyberghein

Imbinand abilitatile de design interior si arhitectura, Patrick Tyberghein gandeste interioare inteligent care au in acelasi timp un farmec subtil. Este atent in mod special la scara si echilibru si, desi gama de culori este predominant neutra, impactul rasare dintr-o lampa spectaculoasa sau dintr-o sculptura. “Munca noastra este despre a produce un design clasic contemporan cu influente traditionale, creand interioare senine, atemporale si elegante”.

Charles Rutherfoord

Dupa trei decenii in domeniu, Charles Rutherfoord continua sa proiecteze cu un stil linistit si cu o distinctie aparte. Pentru clientii ce doresc pachetul complet, el este excelent: un arhitect instruit care creeaza, de asemenea, interioare frumoase si gradini linistite. “Sunt interesat de liniste si lumina, de drama in spatii dinamice si oaze in spatii statice”.

Charlotte Crosland

Un designer premiat, cu un gust impecabil, ea ofera o combinatie de modele si culori perfecta pentru locuinte. “Amestec contemporanul cu traditionalul si bogatia cu simplitatea, pentru a adauga un interes ce dureaza”. In acord cu nevoile clientilor sai, Charlotte a lansat cu succes un serviciu de tamplarie la comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *