Top 100 Designeri de Interior – partea a cincea

Acesta este un clasament realizat cu grija al celor pe care revista House and Garden ii considera a fi cei mai buni din Marea Britanie.

Michael Nicholas
Un designer desavarsit si meticulos, Michael Nicholas, insufla clientilor sai incredere si combina intelegerea arhitecturii cu talentul extraordinar pentru un design precis. “Ne place sa oferim o fuziune eleganta a elementelor clasice intr-o panza contemporana”, spune el. … O paleta masculina si stropi de culoare indrazneata!

Mlinaric, Henry si Zervudachi
In ciuda reputatiei sale de clasa mondiala, MHZlucreaza in mod constant pentru a ridica stacheta, creand locuinte private, spatii comerciale,galerii si hoteluri la nivel international. Filosofia MHZ este simpla si totusi concentrata: “Cautarea esentei caracterului clientului si combinarea acestuia cu locatia si stilul proprietatii.” Acestea sunt interioare spumante concepute pentru pasionatii de calatorii.


Nicky Dobree
Designer pentru proprietatile alpine de lux, Nicky Dobree este specialista in cabane elegante din Europa. Ea lucreaza pentru o serie de clienti internationali si are drept scop sa creeze case neatinse de trecerea timpului, elegante si confortabile care sa completeze personalitatea si stilul de viata al fiecarui client. Aspectul este inteligent, combinand detaliile moderne cu traditionalul vernacular si combinand materialele naturale alese cu usurinta cu o nota de lux.

Nicky Haslam
Designerul de top Niky Haslam este implicat in proiecte pe toate planurile. A publicat a cincea carte, “Viata unui designer”, are noi modele de tesaturi, o colaborare cu The Rug Company si o noua gama de mobilier pentru Oka. Filosofia lui nu da gres niciodata: “Ascultati ce va spun incaperile. Designul este un dialog intre ochiul mintii cuiva si spatiu.”.


Nina Campbell

Desi a proiectat case mari si hoteluri, Nina Campbell are acea amprenta personala, facand-o una dintre cei mai respectati designeri de interior din lume. Interioarele ei redau culori increzatoare si modele diferite, dublate de confort. “Trebuie sa fii practic, cu loc pentru tot”, spune ea.


Northwick Design (Cathy Connolly)
Cu un stil elegant si sensibil la nevoile clientilor, Cathy Connolly transforma casele private de mai bine de trei decenii. Decoreaza cu o atingere luminoasa, combinand materiale naturale si o paleta atenta si usoara. “Culoarea si textura sunt importante”, spune ea. “O casa ar trebui sa fie continua, cu o conexiune intre incaperi.”

Paolo Moschino
Designerul premiat, Paolo Moschino, impreuna cu Philip Vergeylen transforma interioarele obisnuite in unele sofisticate, recunoscute la nivel global. Aspectul este elegant, cu ocazionale capricii de culoare intensa, o dunga de imprimeu leopard sau accesorii scalate. Exista o gama larga de mobilier elegant, marca propie, iluminat, accesorii si materiale, impreuna cu obiecte antice.

Penny Morrison
Cu o experienta de peste trei decenii, interioarele concepute de Penny Morrison raman frumoase si relaxate, cu un simt artistic. Ea plaseaza mobilier antic si nou, tesaturi si tablouri pentru a compune un aspect “nedecorat”. “Este nevoie de timp si efort, dar merita”, spune ea. De asemenea, are o afacere cu accesorii, Irving & Morrison, cu Carolina Irving.

Peter Mikic
Nascut in Australia, Peter Mikic este un designer dinamic, oferind interioare ultra-elegante, colorate subtil, caracterizate de o croiala precisa si arta atent aleasa. De asemenea, el isi proiecteaza propria gama de mobilier, precum si covoare din lana si matase, cat si o colectie de iluminat. Sunt interioare luxoase, cu o influenta constienta a modei.

Philippa Devas
Pentru clientii care doresc o abordare subtila a stilului englezesc clasic, caracterizata de arta si antichitati bine alese, Philippa Devas este designerul pe care trebuie sa il sunati. Exprimandu-se intr-un mod subtil si cu o mana sigura, ii place sa combine mobilierul de valoare al clientilor, cu piese unice, si iubeste sa lucreze cu mestesugari si artisti.

Piers von Westenholz
Un comerciant de antichitati prin excelenta, Piers von Westenholz este in acest domeniu de peste 40 de ani si este specializat in antichitati pentru resedintele englezesti de la tara. El este, de asemenea, un maestru al designului interior si preferatul clientilor care ii apreciaza discretia si alegerile indraznete. In ciuda grandorii interioarelor, el spune ca “simplitatea si confortul” ramane motto-ul sau.

Rabih Hage
Un arhitect, designer de interior si vizionar creativ, Rabih Hage are o abordare sensibila si increzatoare a interioarelor. “Respect patrimoniul, merg la radacini si extind viata unei cladiri”, spune el. Asteptati-va la linii curate, flash-uri de culoare si colectii de arta sau mobilier la comanda.

Retrouvius Design
Arhitectul Maria Speake conduce echipa de design si creeaza interioare inovative si stralucitoare. Ea si echipa ei interactioneaza cu orice, de la arhitectura anilor saizeci pana la cladirile listate si incearca pe cat posibil sa fie cat mai distractiv si modest. Interioarele lor sunt inteligente, elegante, robuste si cool.

Rita Konig
Conducand o noua generatie de designeri, Rita Konig prefera ca interioarele ei sa arate cat mai “nedecorate” posibil. Designurile ei sunt usoare, inedite si distractive, sustinute de o intelegere riguroasa a nevoilor clientilor. Ea este alegerea perfecta pentru cei care cauta culoare, un vibe casual sau vintage.

Rivière
Robert si Josyane Young sunt expertii din spatele Robert Young Antiques din Battersea si se ocupa, de asemenea, cu consultanta de design. Ei iau in considerare doua-trei proiecte simultan, interconectand precizia istorica si respectul pentru arhitectura cu ceea ce Robert numeste “accent brut” sau “dezordonat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *