Servicii de design si asistenta

Consultanta in amenajari interioare

 

Aveti un camin nou – apartament sau casa/vila, tocmai v-ati cumparat sau inchiriat un spatiu pentru a deschide afacerea mult visata, sau doar doriti redecorare si/sau reamenajarea unui spatiu vechi? Echipa Saradi vine in ajutorul dvs cu idei, asistenta in achizitionarea produselor, multa munca si profesionalism, respectand principiile noastre de calitate, rafinament, simplitate si …non-conformism.

Oferim consultanta atat pentru realizarea unui proiect complet de amenajari interioare, care sa contina toate detaliile necesare, cat si pentru conturarea unei idei, pornind de la o viziune de ansamblu. In ambele situatii, beneficiarul va primi planuri si schite sau simulari 2D si/sau 3D, gradul de complexitate al acestora fiind diferit in functie de varianta aleasa.

Toate aspectele vor fi discutate si agreate cu beneficiarul, echipa noastra pastrand o legatura permanenta cu acesta in toate fazele proiectului, tinand cont de preferintele beneficiarului in materie de stil, culoare, materiale folosite etc. Piesele de mobilier nu vor fi neaparat din colectia Saradi, designerul cautand sa integreze piesele de mobilier potrivite stilului ales si ambiantei generale cat si bugetului de care dispune beneficiarul.

Designerii nostri vor gasi solutia potrivita oricarui buget si cu siguranta la final veti constata ca va bucurati de caminul mult dorit si in acelasi timp ati economisit nu numai timp pretios cat si bani. Trebuie doar sa ne contactati si noi vom incerca sa oferim o solutie pentru fiecare.

Etapele in realizarea unui proiect complex constau in:

  1. Vizitarea spatiului pentru obtinerea tuturor informatiilor necesare realizarii lucrarilor de amenajare
  2. Studierea planurilor/schitelor spatiului
  3. Stabilirea stilului general si a compozitiei cromatice
  4. Propuneri de compartimentare si pozitionare mobilier
  5. Propuneri finisaje pentru pardoseli si pereti
  6. Propuneri pentru placarea bailor
  7. Alegerea materialelor pentru finisaje, a obiectelor de mobilier, corpuri de iluminat, usi si accesorii (perdele, draperii, covoare etc.)
  8. Modelare 3D sau schite detaliate si planuri

Tariful se calculeaza in functie de complexitatea lucrarii, in principal timpul necesar realizarii proiectului si costul investitiei. Costurile pentru realizarea proiectului pornesc de la 15 EUR/mp pentru proiectele simple si ajung la peste 30 EUR/mp pentru proiectele complexe. Tarifele sunt negociabile si se agreeaza in final un raport cost-calitate optim.

Echipa Saradi percepe o taxa de 120 lei/ora pentru asistenta la achizitionarea produselor sau pentru consultanta in ceea ce priveste ideile de reorganizare a unui spatiu – daca se solicita doar acest serviciu.

Deplasarea la client pentru vizualizarea spatiului ce urmeaza sa fie amenajat, este tarifata cu suma de 350 lei, perceputa in avans. Aceasta taxa se va deduce din costul total al serviciului, in cazul in care aceasta vizita se va concretiza intr-un proiect de amenajare – simplu sau complex.

Dupa vizionarea spatiului, beneficiarul va primi in maxim 3-4 zile, doua propuneri de amenajare a acestuia. Beneficiarul va decide asupra variantei finale si astfel se va incepe derularea proiectului si stabilirea tuturor detaliilor necesare. Durata proiectului – faza de proiectare – poate varia in functie de complexitatea lucrarii, de la 2 pana la 4 saptamani.

Faza de santier, variaza de asemenea in functie de complexitate si va fi discutata intr-o etapa ulterioara.

Echipa Saradi va poate furniza de asemenea, doar serviciile de randare 3Dmax pentru o camera sau pentru intregul ansamblu, in functie de cerintele fiecaruia.

 

Va asteptam cu drag sa pornim impreuna intr-o calatorie la capatul careia visurile dvs legate de caminul dorit vor fi implinite, iar noi vom avea satisfactia lucrului bine facut si bucuria de a va vedea multumiti!