Minimalismul chic

Stilul minimalist cucereste tot mai mult spatiu in casele si in inimile oamenilor. Iata ce trebuie sa ai in vedere pentru un interior minimalist chic:

 Lampi sferice din cupru

Lampile din cupru sunt comune in Scandinavia si tot mai utilizate de designerii din intreaga lume. Utilizeaza-le pentru a creea un contrast electrizant!

Scaune din lemn

Scaunele din lemn sunt in trend in ultima vreme, mai ales daca au si insertii din piele. Sunt rustice, dar fara a exagera, si arata grozav cu o patura de lana sau un pled peste.

Accente de albastru

In designul scandinav, in mod clar, exista o culoare preferata – albastru, un albastru luminos, care radiaza intre alb, negru si lemn.

Cactusi

In orice dimensiune ar fi, catusii creeaza o explozie de culoare intr-un design monocrom.

Pene

Calendare oversized

Cel mai mare beneficiu al acestor calendare, pe langa plusul de stil, este ca veti cunoaste intotdeauna data.

Pereti gri

Designul scandinav se bazeaza de obicei pe o estetica obisnuita, alb-negru. Griul ofera acelasi aspect neutru, dar aduce o nuanta in plus.

 Lampi mari din hartie

Felinarele uriase de hartie amintesc cumva de lampile traditionale. Creeaza un efect fancy agatand patru lampi deasupra mesei din bucatarie.

Opere de arta monocrome

Nu este deloc surprinzator faptul ca suedezii se indreapta catre arta monocroma, avand in vedere ca restul casei lor ramane tot in zona alb-negru.

Pereti din sipci

Peretii din sipci aduc o atmosfera linistitoare si fac trimitere la momentele relaxante de la spa.

Dungi alb-negre

Decor din banda adeziva

Utilizati banda adeziva pentru a lipi un afis in bucatarie. Este perfect: nu este permanenta, astfel ca veti putea schimba frecvent opera de arta si este suficient de grafica pentru a va exprima liber.

Corturi

Ce copil nu ar vrea sa adoarma in aceste corturi dragute, din lemn? Un pat monocrom, completat cu o panza adorabila, ar crea locul ideal pentru fiecare copil.

Sursa: elledecor.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *