Bucatarii in stil industrial de care te vei indragosti

Stilul industrial se bucura de un mare succes anul acesta. Este usor de realizat, intotdeauna arata foarte bine si este functional – lucru deosebit de important, mai ales intr-o bucatarie. Este, de asemenea, un concept versatil, care poate fi adaptat pentru a se potrivi celor mai exigente gusturi.


Ce aduce in prim plan acest stil si ce il propaga in topul preferintelor? – Faptul ca obiectele vechi pot fi transformate in ceva nou, creand o camera cu atmosfera nostalgica. Ti-am pregatit o lista de bucatarii care incorporeaza elemente industriale, plasate subtil sau evident, intr-un cadru unic.

Tuburile descoperite si lampile suspendate dau spatiului o nota chic industriala, in timp ce rafturile fac parte din decor. Panoul galben de lemn completeaza covorul matlasat. Un raft geometric transforma un spatiu de depozitare intr-o parte integranta a design-ului camerei.


Peretii acoperiti in diferite moduri creeaza un efect de nepotrivire care leaga intreaga camera impreuna, in timp ce rafturile, scarile si mobilierul definesc stilul industrial.

Lumina patrunde in aceasta bucatarie printr-un luminator incadrat de bare de metal negru, groase. Camera este decorata aproape exclusiv cu mobilier vintage. Verdele inchis completeaza caramida neacoperita.

O bucatarie mai intunecata si mai eleganta, in care lampile suspendate la nivel mediu spre jos creeaza o atmosfera intima. Draperiile mov inchis adauga profunzime camerei, in contrast cu podeaua luminoasa, care deschide intregul spatiu.

Podeaua din lemn de culoare deschisa si tonurile de gri si alb ne poarta cu gandul la plaja. Masa arata ca o versiune mai eleganta a unei mese de pranz industriale.

Caramida bruta, lampile suspendate si rafturile industriale transforma incaperea intr-un exemplu perfect de bucatarie industriala sofisticata. Modelul si textura pieselor de mobilier scot in evidenta designul modern.

Masa de bucatarie cu elemente din lemn si metal reprezinta punctul central al camerei. Peretii in culori deschise permit elementelor mai intunecate sa iasa in evidenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *